Irodaházunk
 
kezdőlap - Irodaházunk

Panorama Offices

A Panorama Offices Székesfehérvár egyetlen „A” kategóriás irodaháza. A minőséget, a megbízhatóságot és a kiszámíthatóságot hosszútávra a holland SNOEKS REAL ESTATE befektető csoport garantálja. A holland emberekre jellemző korrektségnek és kreativitásnak köszönhetően a belvárosban bérelhető csúcskategóriás irodák és gyönyörű üzlethelyiségek mellé minden igényt kielégítő szolgáltatást és személyre szabott megoldásokat kapnak Bérlőink.

 

Megőrizzük, sőt emeljük cége értékét

 

Ön is tudja, hogy egy színvonalas ingatlanban fogadni az ügyfeleket, az üzleti életben fél sikert jelent, ezért fontos nekünk, hogy az első benyomástól az optimalizált épületgazdálkodásig támogassuk az Ön vállalkozását.Értéknövelő szolgáltatásainkkal a cége versenyképességért dolgozunk, mert tudjuk, hogy minőségi környezetben a munka is hatékonyabb. Teljes körű, testreszabott és komplex szolgáltatási megoldásainkkal növeljük cége értékét.

Ideális munkakörülmények

A 2,70 m belmagasságú irodákban a természetes és a mesterséges megvilágítás aránya szemkímélő munkahelyet teremt. Az irodában nagy kopás állóságú szőnyegpadló mellett kábelcsatornákban kiépített informatikai hálózat található, helyiségenként 2-3 csatlakozási ponttal.
A közlekedők, a teakonyhák és a vizesblokkok garnitogress csúszásmentes lapburkolatot kaptak. Félszintenként különálló szellőzéssel ellátott szerverszoba található. Szükség esetén a lapos tetőn lehetőség van különböző méretű antennák elhelyezésére.

 

Környezettudatos, hatékony üzemeltetés

 

Állandóan törekszünk arra, hogy a működési költségeket a zöld innovációnak köszönhetően folyamatosan csökkentsük.

Korlátlan használhatóság

A bérterület napi 24 órás folyamatos és zavartalan igénybevételének biztosítása a bérlők munkatársai, ügyfelei, vendégei részére az irodákban, folyosókon, teraszokon, tea-konyhákban, mosdókban.Az irodaház biztonságáról a 24 órás élő portaszolgálat  gondoskodik, akik az épület külső-belső kamera rendszerével teljes rálátást kapnak az irodaházra. Az irodaházban kártyás beléptető rendszer működik.Az épület a mozgáskorlátozottak számára akadálymentes. Minden szinten mozgáskorlátozottak részére mosdó áll rendelkezésre, az épület parkolójától az egész épületben akadálymentesített megközelíthetőséggel. Célunk, hogy rövidesen a hallás és látás sérültek számára is akadálymentes legyen az épület.

 

Elérhetőségeink

info@panoramaoffices.hu

tel: +36-22/780-000

cím: 8000 Székesfehérvár Rákóczi u. 1.


2015 © panoramaoffices.hu