Snoeks Csoport
 
kezdőlap - Snoeks Csoport

Snoeks Automotive

A Snoeks csoport egy családi vállalkozásként indult 1956-ban a hollandiai Haarlemben gépjárműipari ágazatban. Akkoriban személyautók és kisteherautók utasterének átalakításával, bővítésével foglalkozott. A Snoeks csoport 3 fő értéke a bizalom, tisztesség és becsületesség, melyek a vállalat üzleti sikereihez már több mint 50 éve hozzájárulnak. Üzleti értékük sikereit mi sem bizonyítja jobban, mint az, hogy a Snoeks Automotive kizárólagos beszállítójává vált Európa meghatározó kishaszon gépjármű gyártóinak.
A biztos alapokon növekvő cégcsoport töretlen fejlődéséhez, bővüléséhez a Snoeks Real Estate ingatlanpiaci ágazat és a Snoeks Energy megújuló energia ágazat is jelentős mértékben hozzá járul.

Snoeks Real Estate

1990-ben a Snoeks vállalat a vállalkozói szellem jegyében a kereskedelmi ingatlanokra specializálódva megalapította a Snoeks Real Estate csoport, és kiépítette kelet-európai hálózatát. A Snoeks Real Estate kimagasló helyi ingatlanpiaci ismereteinek, és kiváló szakembereinek köszönhetően magas presztízsű irodákat kínál többek között Csehországban, Magyarországon és Szlovákiában.

Csehország

Ceska Lipaban, Csehország fővárosától, Prágától mindösszesen egy órányi autóútra található a Snoeks Real Estate csoport első irodaháza, melyet 1996-ban építettek. A 4377 m2-es irodaház számos üzletnek, pénzügyi intézetnek, étteremnek biztosít működési helyet.

Szlovákia

A magyar határral szomszédos Komárnoban található egy közel 2000 m2-es irodaház, mely 2006-ban nyerte el jelenlegi formáját. A komárnoi és székesfehérvári irodaházaink kiváló választás azoknak a cégeknek, akiknek Magyarországon és Szlovákiában is egyaránt vannak üzleti érdekeltségeik.

Elérhetőségeink

info@panoramaoffices.hu

tel: +36-22/780-000

cím: 8000 Székesfehérvár Rákóczi u. 1.


2015 © panoramaoffices.hu