Társadalmi felelősségvállalás
 
kezdőlap - Társadalmi felelősségvállalás

2016

Pusztinai gyerekek velencei tábora Defibrillátor készüléket adományoztunk a Bregyó SportközpontnakV. TESZ Futóverseny

2015

Évzáró partnertalálkozó a Dévai Szent Ferenc Alapítvány támogatásáért Kárpátaljai gyerekek velencei tábora4. TESZ Futóverseny |  Generációs sokszínűség a munkahelyen

2014

Év végi partnertalálkozó a jótékonyság jegyében Kiemelt Licitálók voltunk a hetedik alkalommal megrendezett Civil Licit aukción A Panorama Officesben a Fejér Megyei Roma Reintegrációs, Információs és Tanácsadó Egyesület |  Veres-Kovács Petra hollandiai útja |  Koronázási Ünnepi Játékok  |  Elsősegélynyújtó tanfolyamot szerveztünk

2013

A Fehérvár Hangja 2013 főtámogatója volt a Panorama Offices, a Snoeks cégcsoport tagja Koronázási Ünnepi JátékokHalmay Tivadar jótékonysági festmény kiállítás

 Pusztinai gyerekek velencei tábora

Idén a Panorama Offices a pusztinai magyar gyerekek velencei táboroztatását támogattuk. Fontosnak tartjuk, hogy lehetőségeink szerint a határon túl élő társainknak segítsünk, kultúráinkat megismertessük egymással annak érdekében, hogy tovább mélyítsük az összetartozás érzését.

Kép forrása:http://www.szekesfehervar.hu/index.php?pg=news_176385

Defibrillátor készüléket adományoztunk a Bregyó Sportközpontnak

A defibrillátor a Bregyó Sportközpontban a recepció épületébe került, a sportcentrum területére pedig több helyre tájékoztató táblák kerültek ki. A készülék használatáról az ARAK és a Városgondnokság munkatársait az Országos Mentőszolgálat szakemberei képezték ki. Köszönjük a szakmai és támogatói segítségeket.Reméljük, hogy más vállalkozások is csatlakoznak ehhez a kezdeményezéshez, hogy minél több helyre kerülhessenek ilyen életmentő készülékek.

Kép forrása: http://www.varosgondnoksag.hu/index.php?pg=news_174205

V. TESZ Futóverseny

Idén 5. alkalommal került megrendézsre a TESZ Futóverseny, a Tiszta, Egészséges Székesfehérvárért, melynek a munkahelyi váltó névadói lettünk, Panorama Offices Munkahelyi váltó néven. Gartulálunk a csoport első három helyezettjeinek.

Kép forrása: http://www.szekesfehervar.hu/index.php?pg=news_173736

2015

Évzáró partnertalálkozó a Dévai Szent Ferenc Alapítvány támogatásáért

Nagy örömünkre szolgált, hogy idén a Dévai Szent Ferenc Alapítvány alapítója, Böjte Csaba Testvér is megtisztelt minket részvételével az évzáró partnertalálkozónkon. Böjte Csaba Testvér részvétele megerősítette bennünk és partnereinkben azt, hogy mennyire fontos egymás segítése, és az Alapaítvány támogatása.

Kárpátaljai gyerekek velencei tábora

Nagy örömünkre szolgált, hogy kapcsolódhattunk a Székesfehérvár MJV és a NSKI kezdeményezéséhez és hozzájárulhattunk a Kárpátaljai magyar gyerekek velencei táboroztatásához. A tábornak köszönhetően a határon túli vendégek kultúráját is megismerhettük.

 

4. TESZ Futóverseny

Idén 4. alkalommal került megrendézsre a TESZ Futóverseny, a Tiszta, Egészséges Székesfehérvárért, melynek helyszínt idén is az irodaházunk biztosította.

 
 

Generációs sokszínűség a munkahelyen

 

Ezüst fokozatú támogatói voltunk a IV. Esélykonferenciának, ahol a fő téma a generációk sokszínűsége volt a vállalati hatékonyság tükrében.
Irodaházunk számára fontos, hogy minden partnerünknek olyan iroda és munkahelyszínt biztosítsunk, mellyel jelentős versenyelőnyhöz juthatnak.
Bővebb információért látogass el a következő honlapra:
http://www.eselykonferencia.hu/Program.aspx?menuid=1

 


2014

Év végi partnertalálkozó a jótékonyság jegyében

Karácsonykor, a szeretet ünnepe alkalmából úgy döntöttünk, hogy, azon emberek, akik családunkkal, barátainkkal tudjuk tölteni ezeket a napokat, tenni akarunk azért, hogy azok is ünnepelni tudjanak, akiknek ez nem adatott meg. Ezért úgy döntöttünk, hogy a karácsonyi reprezentációs ajándékokra szánt keretet egy adomány gyűjtés indítására fogjuk felhasználni, melyre partnereinket és kollégáikat invitáltuk meg.

Kiválasztani azt, akinek segíteni akarsz, oly sok rászoruló közül, nagy felelősség, viszont Böjte Csaba testvér, és a Dévai Szent Ferenc Alapítvány elszántságukkal és kivételes munkájukkal megkönnyítették számunkra ezt a döntést, így ebben az évben mi nekik segítettünk.

Segítségünkkel mosolyt csalhatunk a másik arcra, és nincs csodálatosabb annál, amikor ezt a segítséget azonnal viszonozni is tudjuk. Mosolyka (Hozleiter Fanny) lenyűgöző és frappáns beszédével olyan értéket adott a partnertalálkozónkon, mely mindenki számára felbecsülhetetlen. Mosolyka könyveinek, bögréinek vásárlásával számos partnerünk viszonozta is „segítségnyújtását”.

 
 

Kiemelt Licitálók voltunk a hetedik alkalommal megrendezett Civil Licit aukción

 
 
A Panorama Offices szlogenje „Kilátás a jövőre…”, melynek szellemében csatlakozott idén első alkalommal a Civil Licit programjához. „A fejlődés fontos része az egymásra való odafigyelés, így fontosnak tartjuk a hátrányos helyzetű emberek támogatását, hogy segítségünkkel nekik is legyen „Kilátásuk a jövőre…”. Ennek a filozófiának megfelelően 2014-ben önkéntesek számára szerveztünk elsősegélynyújtó tanfolyamot, helyet kapott irodaházunkban a Fejér Megyei Roma Reintegrációs, Információs és Tanácsadó Egyesület, csatlakoztunk a Civil Licit közösségéhez, ahol a hetedik liciten két szolgáltatást is vásároltunk.
A két szolgáltatással a Démoszthenész Beszédhibások és Segítők Országos Érdekvédelmi Egyesületét és a Paradicsom Turisztika Kulturális és Sport Klubot támogattuk.
Célunknak tűztük ki, hogy a CivilLicit munkáját azzal fogjuk támogatni, hogy további KKV-kat vonunk be a licitálók büszke táborába.”


A Panorama Officesben a Fejér Megyei Roma Reintegrációs, Információs és Tanácsadó Egyesület

Fontosnak tartjuk, hogy a társadalmi egyenjogúságot, melynek szellemében idén helyet adtunk a Fejér Megyei Roma Reintegrációs, Információs és Tanácsadó Egyesületnek. Bízunk benne, hogy támogatásunkkal az egyesület munkájának hatékonyságához nagyban hozzá tudunk járulni.

Veres-Kovács Petra hollandiai útja

Megérkezett Petra várva várt élménybeszámolója is a hollandiai utazásáról, melyet a 2013 Fehérvár Hangja egyik fődíjaként kapott tőlünk!

További képekért kattints Facebook oldalunkra: https://www.facebook.com/panoramaoffices

 

Koronázási Ünnepi Játékok

 

További képekért kattints Facebook oldalunkra: https://www.facebook.com/panoramaoffices

Elsősegélynyújtó tanfolyamot szerveztünk

A Panorama Offices Irodaház frekventált elhelyezkedése, és az egyre növekvő bérlői- és látogatói létszám miatt véltük úgy, hogy hasznos, ha az Irodaházban vannak olyan személyek, akik első segélyt tudnak nyújtani.

Az elsősegélynyújtást megtanulni nem ördöngösség, de sok esetben életeket menthet. Sokan úgy gondolják, hogy őket nem érheti baj, ám ez sajnos nem így van. Baleset, rosszullét bármikor, bárhol előfordulhat, akár a munkahelyen, otthon, vagy az utcán.

Kezdeményezésünk népszerűsítésére minden bérlőnél két fő oktatási költségét átvállaltuk, mely igen hatásos volt. A képzésben 10 fő vett részt, akik mind elméleti mind gyakorlati képzésben részesültek, és eredményes vizsgát tettek.

Célunk az volt, hogy olyan elsősegély nyújtási ismeretek biztosítsunk a kollégáink és partnereink számára, melynek megszerzése lehetőséget teremt arra, hogy amíg az orvos vagy a mentő megérkezik, szakszerűen tudjanak életveszélyes állapotokban elsősegélyt nyújtani.

2013

A Fehérvár Hangja 2013 főtámogatója volt a Panorama Offices, a Snoeks cégcsoport tagja

 

További képekért kattints Facebook oldalunkra: https://www.facebook.com/panoramaoffices

Koronázási Ünnepi Játékok

Idén ezüst fokozatú támogatói voltunk a székesfehérvári Koronázási Ünnepi Játékoknak, melynek keretében egy kellemes állófogadást tartottunk.

További képekért kattints Facebook oldalunkra: https://www.facebook.com/panoramaoffices

 

Halmay Tivadar jótékonysági festmény kiállítás

 

További képekért kattints Facebook oldalunkra: https://www.facebook.com/panoramaoffices

Elérhetőségeink

info@panoramaoffices.hu

tel: +36-22/780-000

cím: 8000 Székesfehérvár Rákóczi u. 1.


2015 © panoramaoffices.hu